[VIDEO] Verona, Italië: Migranten dragen wapens naar bushalte – terroriseren elkaar


Sinds wanneer is het toegestaan om op deze manier om te gaan met wapens in Europa? Sinds wanneer wordt het straatbeeld geterroriseerd door de influx van wapen dragende nieuwkomers? Zou het iets met het destructieve beleid van de corporaties te maken kunnen hebben die Europa in de grip heeft door de grenzen wagenwijd op te houden voor o.a. economisch gewin?

 

Dit gaat nu wel echt de slechte kant op wanneer allerlei nieuwkomers nu ook publiekelijk met wapens liggen te zwaaien op bushaltes. Stel er gaat iets mis en een kind wordt geraakt. En dan? Gaan de Eurofielen dat kind uit de dood brengen? Nee, de EU gaat ons niet redden. De Eurofielen gaan ons niet redden. De EU is net het probleem. We zullen toch zelf met een oplossing moeten komen of dit gaat fout aflopen voor onze beschaving. Denk eens na hoe Europa er uit gaat zien over 50 jaar. Over 100 jaar.

En mocht iemand twijfelen of het een pistool is, bekijk deze foto maar eens goed. En, nep of niet, wapens horen niet in handen te zijn van zulke instabiele figuren.

Wat de Duitse SPD-leider Martin Shultz in 2016 zei over deze mensen? Lees maar:

 

“Waardevoller dan goud”. Nou, dat gaat vast helemaal goed komen:

Reageren?

Inloggen

Don't have an account?
Registreren

Herstel Wachtwoord

Back to
Inloggen

Registreren

Captcha!
Back to
Inloggen