[VIDEO] ASIELZOEK3R STEEKT BANK VOL KLANTEN IN DE FIK!


Een rechtbank in Melbourne heeft CCTV beelden vrijgegeven van een asielzoek3r uit Myanmar die een bank in de fik steekt in Springvale, ten zuidoosten van Melbourne, als wraakactie omdat hij te lang moest wachten. (HOLY SHIT!)

Bewakingscamera’s die binnen de vestiging van de Commonwealth Bank laten zien hoe Nur Islam, 22 jaar, benzine op de vloer giet tussen de pinautomaat aan de voorkant en de servicebalie in het midden. Hij steekt de benzine erna aan met een aansteker. Vervolgens rent Islam naar de achterkant van de bank terwijl die zelf in vlammen opgaat.

 

Emotieloos

Islam, die een tijdelijke visum had, leek emotieloos terwijl de beelden werden afgespeeld tijdens zijn hoorzitting in de Melbourne Magistrates’ Court. Aanklager Gavin Silbert QC vertelde dat het vuur de bank opvulde met rook, waardoor paniek verwarring uitbrak onder de mensen.

Islam heeft 60% van zijn lichaam verbrand en heeft vier en een half maanden in het ziekenhuis gelegen om te herstellen van zijn verwondingen. Hij heeft zichzelf ‘niet schuldig’ verklaar aan 108 aanklachten waaronder opzettelijke verwonding. Maar daar ging de openbare aanklager gelukkig niet in mee.

 

Reageren?

Inloggen

Don't have an account?
Registreren

Herstel Wachtwoord

Back to
Inloggen

Registreren

Captcha!
Back to
Inloggen