[VIDEO] Nederlandse vrouw maandenlang met kinderen in tent; gemeente doet niets


Het is te gek voor woorden. Parasieten uit vrijwel elke uithoek van de wereld komen naar Nederland en krijgen een woning plus alle voorzieningen maar deze Nederlandse vrouw (plus kinderen!) wordt letterlijk in de kou gezet door de gemeente. Waarom betalen we verdomme überhaupt nog belasting?

Nog een geluk dat deze vrouw er kalm onder blijft, ik zou razend zijn. “Ik ben gewend om te kamperen van vroeger uit, maar ik weet hoe het is in de herfst: koud en vochtig.” In zo’n geval kruipen haar kinderen dicht tegen haar aan zegt ze.

Gemeente en woningcorporatie doen geen fuck

Doordat haar man haar heeft verlaten voor een ander en het huis daardoor verkocht moest worden woont Barbara van Rijn nu noodgedwongen op straat met haar kinderen. Waar blijft de vader vraag je je dan af? En niet alleen wordt ze door haar man in de steek gelaten, de gemeente Katwijk en de woningcorporaties laten het ook afweten. Gaan we zo met onze eigen mensen om? Blijkbaar is menselijkheid geen deugd in Katwijk.

De gemeente Katwijk verzint blijkbaar steeds excuses om haar en haar kinderen maar niet aan een woning te hoeven helpen want ja, blanke mensen laatst is het linkse gedachtegoed. Liever de binnenkomende Jihadisten en de ‘zielige’, hersenloze Noord-Afrikanen scoren dan iemand helpen waarvan we zeker weten die echt in Nederland thuishoort.

“Ik woon al mijn hele leven in Katwijk en het enige wat ik wil is gewoon weer normaal kunnen leven,” besluit Barbara. Maar blijkbaar is dit allemaal voor de woningcorporatie niet reden genoeg om haar als “urgent” aan te stippen. Zum kotzen!

Reageren?

Inloggen

Don't have an account?
Registreren

Herstel Wachtwoord

Back to
Inloggen

Registreren

Captcha!
Back to
Inloggen