17-jarig meisje van fiets getrapt, mishandeld en beroofd


De politie is een onderzoek gestart na de beroving van een meisje uit Zelhem in de nacht van vrijdag op zaterdag 7 oktober. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

 

De 17-jarige jonge vrouw uit Zelhem fietste rond 03.45 uur van Doetinchem in de richting van Zelhem. Ze fietste over het fietspad genaamd de Oude Spoorbaan (langs de Doetinchemseweg). Kort na het kruispunt met het fietspad Heidehoekweg passeerde een nog onbekende man haar en schopte haar van de fietste.

Het meisje werd door de man ernstig mishandeld en beroofd van haar telefoon. Na de beroving ging hij er vandoor. De Zelhemse liep diverse verwondingen op. Zij moest in het ziekenhuis aan haar verwondingen worden behandeld.

Signalement

De blanke man zou ongeveer tussen de 21 en 25 jaar oud zijn. Hij had mogelijk rossig haar en droeg een bril. Hij had een normaal postuur en droeg donkere kleding met een capuchon.

Getuigen gezocht

De politie is direct gestart met uitgebreid sporenonderzoek in de omgeving van het incident. Ook komt de politie graag in contact met mensen die informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900 8844.

 

Reageren?

Inloggen

Don't have an account?
Registreren

Herstel Wachtwoord

Back to
Inloggen

Registreren

Captcha!
Back to
Inloggen